27 Korrik, 2022

Vizita e Ambasadores të Shtetit të Izraelit N.E. Simone Frankel

Më 27 Korrik 2022, në zyrat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim midis Sekretarit të Përgjithshëm d-r Sait Saiti me Ambasadoren e Shtetit të Izraelit N.E. Simone Frankel dhe Konsulli i Nderit i Shtetit të Izraelit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Gradimir Shumkovski.

Gjatë takimit u diskutuan mënyrat e mundshme të bashkëpunimit dhe mbështetjes së përbashkët në aktivitete, projekte dhe programe në nivel kombëtar. Aktivitetet e paraqitura do t’i prezantohen udhëheqjes së Yllit të Davidit të Izraelit dhe do të inicohet krijimi formal i bashkëpunimit dypalësh ndërmjet dy shoqatave kombëtare.

< kthehu mbrapa