22 Janar, 2020

Vizita e Ambasadorit të Italisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut në ambientet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Sot, më 22 janar të vitit 2020, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizitoi Ambasadori i Italisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Karlo Romeo.

Ambasadori i Italisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Karlo Romeo, u prit nga Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Sait Saiti. Ai informoi Ambasadorin për aktivitetet e rregullta të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, si dhe për misionin, vizionin dhe planet e ardhshme dhe sfidat të synuara nga Shoqata Nacionale.

Ambasadori i Italisë së Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Karlo Romeo falënderoi për pritjen e ngrohtë dhe shprehu interes dhe dëshirë për një bashkëpunim të mëtejshëm me Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

< kthehu mbrapa