27 Maj, 2021

Vizita e delegacionit të Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq

Më 27.05.2021, një delegacion i Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq – Zyra Rajonale në Beograd mbajti një vizitë në ambientet e Kryqit të Kuq të RMV. Gjatë vizitës u zhvillua bisedë rreth aktiviteteve të tanishme që po zbatohen me mbështetjen e KNKK dhe u diskutuan mundësitë dhe sfidat për avancimin e efikasitetit dhe komunikimit ndërmjet organizatave.

< kthehu mbrapa