13 Qershor, 2022

Vizitë e delegacionit të Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës në RMV

Më 13 Qershor 2022, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizitoi një delegacion i Agjencisë për zbatimin e gjuhës në RMV. Delegacioni i kryesuar nga Drejtori i Agjencisë për zbatimin e Gjuhës – prof.d-r. Ylber Sela u prit nga Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të Maqedonisë, d-r. Sait Saiti.

Gjatë bisedimeve, Sekretari i Përgjithshëm Saiti prezantoi punën e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, aktivitetet kyçe të organizatës dhe rëndësinë e zbatimit të zgjidhjeve të Ligjit për përdorimin e gjuhëve. Gjatë takimit, anëtarët e delegacionit vunë në dukje mundësitë që agjencia u ofron institucioneve të sistemit në aspektin ligjor.

< kthehu mbrapa