22 Shtator, 2015

VIZITË E PERFAQESUESIT TE IFRC NË KRYQIN E KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Më 22 shtator 2015 në vizitë të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë është znj Mette Petersen përgjegjëse për Maqedoninë në Zonën Europiane të Federatës Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe.

Qëllimi i vizitës tre ditore është situata aktuale me migrant që tranzitojn përmes vendit tonë dhe si shoqata jone nacionale te ballafaqohet me kete sfide.

Zonja Petersen pati një takim me sekretarin gjeneral të Kryqit të Kuq të Maqedonisë z Sait Sait ku e njoftoi me aktivitetet kyçe të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë që realizohen në per mbeshtetjen dhe ndihmen e emigranteve.

Gjatë ditës do të vizitohet punkti per emigrantet në pikën kufitare në Gjevgjeli.

poseta

< kthehu mbrapa