29 Prill, 2022

Vizitë e Udhëheqësit të Zyrës Rajonale të FNKK znj. Maria Christensen

Në periudhën 18-22.04.2022, Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut e vizitoi kryetarja e zyrës rajonale të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, znj. Maria Christensen.

Vizita është pjesë e programit të zyrës rajonale të sapohapur të FNKK-së në Sarajevë dhe synon të njihet më mirë me strukturën e re me punën e 8 shoqatave kombëtare që do të koordinohen nëpërmjet tyre. Gjatë vizitës u mbajt pritje me Sekretarin e Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV d-r Sait Saiti dhe takime me të gjithë bashkëpunëtorët profesional në zyrën qendrore.

Më 20.04.2022 u organizua vizitë në aktivitetet e Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit, vizitë në qendrën ditore për të moshuarit, qendrën ditore për dhurimin e gjakut, dyqanin “Butoni”, Qendrën e kujdesit. , zyrat e regjistrimit të refugjatëve nga Ukraina, qendra e të pastrehëve dhe hapësira e magazinës, ku u mbajtën takime me bashkëpunëtorë profesionistë, persona të punësuar dhe vullnetarë.

< kthehu mbrapa