5 Qershor, 2024

Vizitë në Kryqin e Kuq Bullgar

Në periudhën 31.05-01.06.2024 në Sofje, R. e Bullgarisë, U mbajt seanca e rregullt e Asamblesë së Përgjithshme të Kryqit të Kuq Bullgar, në të cilën mori pjesë Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të RMV Dr. Sait Saiti. Gjatë vizitës u zhvilluan takime me udhëheqjen e Kryqit të Kuq Bullgar për promovimin e bashkëpunimit dypalësh mes dy shoqatave kombëtare, si dhe përgatitjet për takimet e ardhshme në Sarajevë të sekretarëve të përgjithshëm dhe rrjetit “Fqinjët ndihmojnë së pari”.

< kthehu mbrapa