4 Tetor, 2021

Vizitë në Shqipëri me rastin e 100 vjetorit të themelimit të Kryqit të Kuq Shqiptar

Më 02.10.2021 Kryetari i Kryqit të Kuq të Reoublikës së Maqedonisë së Veriut Romel Velev dhe Sekretari gjeneral i Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut Sait Saiti vizituan Kryqin e Kuq të Shqipërisë me rastin e shënimit të 100 vjetorit të themelimit të Kryqit të Kuq të Shqipërisë.

Me rastin e shënimit u mbajt manifestim adekuat në Pallatin e Brigadave në Tiranë me prani të mysafirëve me renome nga vendi dhe Lëvizja e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe mes së cilëve edhe Kryetari i Federatës ndërkombëtare të Kryqit të Kuq të RMV realizoi takim me Kryetarin e Kryqit të Kuq të Shqipërisë Ylli Alushi dhe Sekretari gjeneral i Kryqit të Kuq të Shqipërisë Artur Katuci, ku u shprehën urata për jubileun, u përshëndet bashkëpunimi i deritanishëm me sukses dhe u diskutua për bashkëpunime të ardhshme mes dy shoqatave nacionale si dhe në rajon.

< kthehu mbrapa