12 Korrik, 2022

Vizitë nga ana e delegacionit të Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë

Më 11.07.2022 Kryqi i Kuq i RMV-së u vizitua nga ana e delegacionit të Gjysmëhënës së Kuqe të Turqisë në përbërje nga Yener Tanik anëtar i këshillit udhëheqës, z. Okkes Serefoglu Kryetar i Kryqit të Kuq K. Maras dhe z. Suat Citlak menaxher operativ. Gjatë vizitësd u realizua takim me Sekretarin e përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV-së d-r Sait Saiti ku u shpërndanë përvojat për aksionin humanitar të përfunduar me sukses për shpërndarjen e ushqimit për familjet me rrezik social me rastin e Festës së Kurban Bajramit. Gjithashtu u shpreh kënaqësia e ndërsjellë dhe dëshira për përparimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit.

< kthehu mbrapa