10 Tetor, 2023

10 tetori Dita Botërore e Shëndetit Mendor

Çdo vit, 10 tetori festohet si Dita Botërore e Shëndetit Mendor. Është një ditë për të promovuar shëndetin dhe mirëqenien mendore në mbarë botën dhe për të tërhequr vëmendjen ndaj sfidave të shëndetit mendor. Dita synon të rrisë ndërgjegjësimin për vlerën e shëndetit mendor dhe të mobilizojë mbështetjen për mbrojtjen, edukimin dhe ndërgjegjësimin e shëndetit mendor.

Shëndeti mendor është i rëndësishëm!

Këtë #DitëBotëroretëShëndetitMendor, le t’i japim fund stigmës!

 

< kthehu mbrapa