27 Maj, 2021

#18CKAPHV

Dhe tashmë gati për këtë të enjte, seminari i tetëmbëdhjetë, 27 maj në ora 20.00. Ju ftojmë të jeni edhe këtë herë me ne. Ftojini miqtë tuaj të marrin pjesë në këtë punëtori me rëndësi të posaçme.

Tema për këtë javë:

  • Lëvizja Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe – imperativ human në kriza dhe konflikte me Ljupço Milkovskin

 Dëgjoni dhe mësoni ato që nuk dini për Kryqin e Kuq dhe keni dashur të dini, veçanërisht për aktivitetet që kryen në kohë konfliktesh.

Fjalën hyrëse të kësaj punëtorie do ta mbajë Valentina Krstevska 

Ju presim

#phv2021 #osumnaesetarabotilnica #18CKAPHV #crvenkrst

< kthehu mbrapa