мај 26, 2021

#18CKAPHV

И веќе подготвени за овој четврток, осумнаесеттата работилница, 27 мај во 20.00 часот. Ве покануваме да бидете со нас и овој пат. Поканете ги вашите другари и другарки да присуствуваат на оваа особено важна работилницата.

Тема за оваа недела:

Меѓународното Движење на Црвениот крст и Црвената полумесечина-хуман императив во кризи и конфликти со Ljupco Milkovski

Слушнете и научете се она што не сте го знаеле за Црвениот крст а сте сакале да го знаете, особено за активностите кои ги спроведува за време на конфликти.

Воведниот збор на ова работилница ќе го даде Valentina Krstevska 

Ве очекуваме

#phv2021 #osumnaesetarabotilnica #18CKAPHV #crvenkrst

< врати се назад