8 Qershor, 2021

#20KKAPVH

Dhe tashmë gati për këtë të enjte, pun;toria e njëzetë, 10 qershor në ora 20.00. Ju ftojmë të jeni me ne edhe këtë herë. Ftoni shokët dhe shoqet tuaja të marrin pjesë në këtë punëtori posaçërisht INTERESANTE.

Tema për këtë javë:

 Koncepti i ikigai me Valentina Spiridonoska

  • Dëgjoni dhe mësoni atë që nuk keni ditur në lidhje me ikigai. Japonezët thonë se të gjithë kanë ikigai-n e tyre. Kur ta gjeni, keni gjithçka që ju nevojitet për një jetë të gjatë dhe të lumtur.

Mos e humbni mundësinë për të marrë formulën për një jetë të lumtur

Fjalën hyrëse të kësaj punëtorie do ta mbajë Albana Rijani nga Kërçova

Ju presim

< kthehu mbrapa