јуни 8, 2021

#20CKAPHV

И веќе подготвени за овој четврток, дваесеттата работилница, 10 јуни во 20.00 часот. Ве покануваме да бидете со нас и овој пат. Поканете ги вашите другари и другарки да присуствуваат на оваа особено ИНТЕРЕСНА работилницата.

 

Тема за оваа недела:

Концепт на икигаи со Valentina Spiridonoska

  • Слушнете и научете се она што не сте го знаеле за икигаи. Јапонците велат дека секој има свое икигаи. Кога ќе го пронајдете имате сè она што ви е неопходно за долг и среќен животен пат.

Не ја пропуштајте можноста да ја добиете фомулата за среќен живот

 

Воведниот збор на ова работилница ќе го даде Albana Rijani од Кичево

 

Ве очекуваме

< врати се назад