13 Gusht, 2020

Donacion në vlerë prej 633,825.00 denarë

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut më 13.08.2020 (e enjte) në ambientet e qendrës logjistike në Momin Potok – Shkup pranoj një donacion nga KAM DOO.

Dhurimi konsiston në ushqim dhe higjienë në vlerë prej 633,825.00 denarë dhe ka për qëllim familjet e pafavorshme shoqërore në të gjithë vendin.

Dhurimi humanitar u pranua  nga Kryetari i Kryqit të Kuq prof.d-r Romel Velev.

< kthehu mbrapa