август 13, 2020

Донација од КАМ во вредност од 633.825,00 ден

Црвениот крст на Република Северна Македонија на 13.08.2020 година во просториите на центарот за логистика во Момин Поток – Скопје прими донација од КАМ ДОО.

Донацијата е составена од храна и хигиена во вредност од 633.825,00 ден и истата е наменета за социјално загрозени семејства низ цела територија на државата.

Хуманитарната донација ја прими претседателот на Црвениот крст проф. д-р Ромел Велев.

< врати се назад