2 Tetor, 2023

Java e të rinjve 1 – 7 tetor

Në periudhën 1-7 tetor Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut feston Javën e Rinisë dhe këtë javë ia kushtojmë punës, sukseseve dhe arritjeve që të rinjtë tanë i kanë arritur në kuadër të Kryqit të Kuq të RMV.

Rinia përfaqëson forcën lëvizëse të organizatës, e cila përmes programeve rinore sjell ndryshime nga të rinjtë për të rinjtë. Ata janë përhapësit kryesorë të parimeve humanitare, ata janë iniciatorët dhe zbatuesit e aktiviteteve humanitare.

Këtë vit po festojmë Javën e Rinisë në mënyrë që 33 Klube Rinore në të gjithë territorin do të organizojnë ditë të hapura ku vullnetarët në numër sa më të madh do të promovojnë mundësitë e ndryshme për vullnetarizëm në mjedisin e tyre.

< kthehu mbrapa