14 Tetor, 2022

Ndajmë momente të bukura nga Java e të Rinjëve

Këtë vit, rreth 492 të rinjë morën pjesë në shënimin e Javës së Rinisë nën moton “Bëhu arsyeja e buzëqeshjes së dikujt!”. Zonat tona të kuqe të të rinjve ishin në mbarë vendin në gjithsej 28 lokacione. Nëpërmjet tyre arritëm të arrijmë një audiencë prej mbi 3000 të rinjsh të cilët u njohën me punën e Klubeve të Rinisë në Kryqin e Kuq, përfitimet e vullnetarizmit, mundësitë që ofron organizata jonë dhe sigurisht pjesën tjetër të vullnetarizmit. , pra miqësi, momente të lumtura dhe argëtim. .

Nisma jonë e Kupës së dashurisë ishte një surprizë pozitive për rreth 750 kalimtarë, të cilët me gjeste të vogla humane u bënë shkak për buzëqeshjen e mbi 1500 personave. Kjo nismë na tregoi edhe një herë se edhe zakonet më të vogla si kafeja mund të jenë më të bukura kur shtojmë një dozë mirësie dhe humanizmi.

Si Shoqëri kombëtare, falenderojmë të gjithë të rinjtë për kontributin vetëmohues në realizimin e misionit dhe vizionit tonë dhe që janë ambasadorë të njerëzimit në komunitetet e tyre.

< kthehu mbrapa