5 Gusht, 2021

NDIHMË HUMANITARE PËR POPULLATËN QË U PËRFSHI NGA ZJARRET NË PEHÇEVË

Ekipet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut për reagimin ndaj fatkeqësive shpërndajnë ndihma humanitare për popullatën e prekur nga zjarret në komunën e Pehçevës në Berovë.

Ndihma humanitare përbëhej nga 500 pako ushqimi, 500 pako higjienike, 2592 shishe 0.5 litra ujë, batanije 400 copë dhe 50 dyshekë.

Ekipet tona mbeten në Pehçevë për të qenë në mbështetje logjistike të institucioneve dhe qytetarëve të angazhuar në shuarjen e zjarrit.

< kthehu mbrapa