25 Korrik, 2018

Ndihme per popullaten e rrezikuar ne Athine, Greqi

Të nderuar,

Zjarret të cilat e kapluan rrethinën e qytetit të Athinës në Greqi, kanë shkaktuar dëme të mëdha materiale të cilat e kanë goditur popullsinë, dhe për fat të keq edhe jetët njerëzore.

 

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kontinuitet është duke e përcjellë situatën dhe do të veprojë në pajtim me udhëzimet e dhëna nga ana e Federatës Ndërkombëtare të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe.

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë bën thirrje deri të subjektet juridike dhe qytetarët e interesuar që të përfshihen në akcionin për ndihmë të popullsisë së dëmtuar:

Përmes donacioneve në të holla:

-Xhiro llogaria e Fondit për solidaritet 300000001327966 NT 4030984271620- Banka Komerciale

-Donacion prej 100 denarëve me thirrje në numrat e telefonit 075/070/077 143 400

Donacion i mjeteve në valutë të huaj:

NAME OF THE ORGANIZATION: MACEDONIAN RED CROSS
BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA
BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11
SWIFT CODE: KOBSMK2X
IBAN CODE: MK07300701000001228

 

Kryqi i kuq i qytetit të Shkupit në bashkëpunim me qytetin e Shkupit edhe në vazhdimësi do të dërgojë ndihma humanitare në paketa higjienike, paketa me ushqim dhe pelena për fëmijë.

< kthehu mbrapa