29 Gusht, 2016

ME RASTIN E DITËS SË ARM-së SAIT SAITI MORI SIMBOLIN E ARTË TË ARMATËS

Më 18.08.2016 para Ministrisë për mbrojtje dhe Shtabit të përgjithshëm të ARM-së u realizua solemniteti qendror me rastin e shënimit të Ditës së ARM-së.

Në solemnitet fjalime mbajtën kryetari i shtetit dhe komkandanti suprem Gjorge Ivanov dhe Ministri për mbrojtje Zoran Jolevski.

Shefi i Shtabit gjeneral të Armatës së Republikës së Maqedonisë Sekretarit gjeneral të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë Sait Saitit i ndau Simbolin e artë të Armatës për partneritet, koordinim dhe bashkëpunim.

 

< kthehu mbrapa