10 Gusht, 2021

Shpërndarja e ndihmës humanitare në Shtip

U vizituan disa vende në Shtip / Sveti Nikole (fshati Bogosllovec), i cili dy ditë më parë mori flakë që tashmë dje pas orës 19:00 ishte lokalizuar plotësisht. Uji në shishe iu shpërnda ekipeve që luftuan zjarrin dhe u tërhoqën nga terreni pas ndërhyrjeve të suksesshme.

Kryqi i Kuq vizitoi ekipet e institucioneve kryesore të sistemit për menaxhim me kriza: Njësinë e Zjarrfikjes, Policinë dhe Ambulancën dhe shpërndau 32 pako me ujë.

Në të gjithë operacionin, u angazhuan 4 vullnetarë dhe një automjet për në teren.

< kthehu mbrapa