22 Tetor, 2021

Takim bilateral

Në hapësirat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 21 tetor 2021, u mbajt takim bilateral ndërmjet Sekretarit të Përgjithshëm të Kryqit të Kuq dr. Sait Saiti dhe zëvendësambasadori i Ambasadës së Zvicrës, Lucien Aegerter.

Në këtë takim u bisedua për bashkëpunimin aktual, i cili ka të bëjë me mbështetjen për zhvillimin e shërbimeve për të moshuarit në Shkup përmes mbështetjes financiare, teknike dhe eksperte nga Ambasada e Zvicrës.

Mundësitë shtesë për bashkëpunim u diskutuan gjithashtu në takim, pas së cilës u shkëmbyen informacione mbi portofolin e punës së Kryqit të Kuq në fushën e migrimit.

Mbetet të vazhdojë bashkëpunimi i suksesshëm në mbështetje aty ku kemi më shumë nevojë.

< kthehu mbrapa