17 Qershor, 2022

Takim me Konsullin e Nderit të Shtetit të Izraelit

Më 16.06.2022 në hapësirat e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt takim i Sekretarit të Përgjithshëm d-r Sait Saiti me Konsullin e Nderit të Shtetit të Izraelit në Republikën e Maqedonisë së Veriut z.Gradimir Shumkovski.

Në takim u diskutua për bashkëpunimin e përgjithshëm të shtetit të Izraelit me RMV-në dhe u prezantua gatishmëria për bashkëpunim me Kryqin e Kuq të RMV-së.

Për muajin korrik është paralajmëruar një vizitë e mundshme e ambasadorit të ri izraelit me zyrë në Bruksel, ku do të diskutohen nisma më konkrete dhe mundësi për nxitjen e bashkëpunimit më intensiv me Yllin e Davidit të Izraelit.

 

< kthehu mbrapa