12 Maj, 2021

URIME BAJRAMIN

Të nderuar,

Muaji I Ramazanit sipas besimit Islam është periudhë e pastrimt shpirtëror dhe trupor, kohē per Vepra të mira, periudhë në të cilën synojmë ta përforcojmë shoqërinë, families dhe mirëqenien me njerëzit.

Sot kur mbaron music i bekuar I Ramazanit, dëshiroj që në emër të Kryqit të Kuq të RMV t’ua uroj Ditën më të bekuar no kalendarin Islamic, Festën e Fitër Bajramit, Duke dëshiruar lumturi festive no të gjitha familjet muslimane. 

Në shpirtin e kësaj feste të madhe t’i kultivojmë kulturat dhe traditat, në mënyrë reciproke të ndihmohemi dhe të arrijmë suksese në mirëkuptim, tolerancë dhe avansimin shpirtëror dhe të gjithë të kemi jetë të qetë dhe të lumtur.

Me respekt, 

Secretar gjeneral 

D-r Sait Saiti 

< kthehu mbrapa