15 Mars, 2022

Vazhdon afati i dhurimit të donacinit për Ukrainën

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe më tutje vazhdon ta ndjek situaten në Ukrainë. Per shkas të interesimit të madhë të qytetatëve vazhdon afati i dhurimit të donacinit deri më 15.03.2022.

Apelit mund t’i bashkohen të gjithë personat juridikë dhe qytetarët e interesuar duke ofruar ndihmë financiare në:

– Llogaria e Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV: 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 AD Banka Komerciale me shënim: ndihmë për popullatën në Ukrainë.

– Si dhe të dhuroni 100 denarë duke telefonuar në numrat e telefonit 143 400.

– Për donacionet e fondeve në valutë:

NAME OF THE ORGANIZATION: RED CROSS OF THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIAN RED CROSS

BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SWIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228

< kthehu mbrapa