Fjalime

FJALIMI I VITIT TË RI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM, DR. SAIT SAITI

Të nderuar, Ne jemi në fund të një viti të suksesshëm i mbushur me sfida të mëdha dhe...>>


TAKIMI I PARTNERITETIT I KRYQIT TË KUQ TË RM-së

E nderuara Ministre, Të nderuar bashkëpunëtorë dhe partnerë të Kryqit të kuq, Të nderuara zonja dhe zotërinj, Mirëserdhët...>>


11-Shtator

I nderuar zotëri Xhejs Bejli ambasador i SHBA-ve në Maqedoni, i nderuar zotëri Talat Xhaferi, kryetar i kuvendit...>>


Urime 21 maji – Dita e pavarësisë së Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Të nderuar, Më lejoni që në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë t’ua përgëzoj të...>>


Të nderuar zonja dhe zotërinj, Sot në Ditën botërore të Kryqit të kuq dhe Gjysmëhënës së kuqe, njohim...>>


Të nderuar,

Të nderuar, Në prag të Vitit të Ri 2018, më lejoni për të reflektuar mbi arritjet tona të...>>


TAKIMI I PARTNERITETIT, 13.12.2017

I nderuar z. Suhejl Fazliu, minister i vetëqeverisjes lokale Të nderuar të pranishëm te sektorit korporativ, Së pari,...>>


Nevoja për shërbime sociale dhe shëndetësore për të moshuarit

Të nderuar përfaqësues të mediave, I nderuar Dr. Aziri, (Dr. Elmi Aziri, Zëvendës Ministër, Ministria e Punës dhe...>>


Kujtimi për viktimat e sulmeve të 11 shtatorit

I nderuari ambasador i ShBA-së në Republikën e Maqedonisë, z. Bejli, Të nderuar të pranishëm, zonja dhe zotërinj...>>


Mundësitë dhe sfidat e punësimit të personave të rrezikuar në aspektin social

I nderuar Ministër, i nderuar z. Petrov, Zonja dhe zotërinj,   Më lejoni për të mirëpritur praninë Tuaj...>>


Donacione te shperndara ne shkollat fillore nga rajonet e permbytura nga vershimet

Të nderuar zonja dhe zotërinj Ekselenca juaj, ambasadori i Republikës së Gjermanisë dhe Republikës së Austrisë në Maqeoni,...>>


Projekti “Krijimi i mundësive të reja të punësimit për gratë”, financuar nga Bashkimi Evropian

Të nderuar, Më lejoni të përshëndes praninë Tuaj në mbledhjen e sotme, e cila është organizuar në kuadër...>>


< kthehu mbrapa