Fjalime

Të nderuar, Më lejoni që në fund të viti që po kalon, të shpreh mirënjohje të veçantë për...>>


Fjalimi me rastin e Promovimit të fushatës së ndihmës së parë i Sekretarit të Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RMV, d-r Sait Saiti

Është nder dhe kënaqësi e veçantë për mua t’ju përshëndes në Ditën Botërore të Kryqit të Kuq dhe...>>


Fjalimi me rastin e 8 Majit – Ditës Botërore të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe të Kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof. d-r Romell Velev

Çdo vit në Lëvizjen Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe festojmë 8 Majin, Ditën Botërore...>>


24 Маrs, viti 2022

Zonja dhe zotërinj,   Më jep kënaqësi të veçantë që në emër të Kryqit të Kuq të Republikës...>>


Zonja dhe zotërinj,   Në emër të Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, kam kënaqësinë...>>


Fjalimi për Vitin e Ri të Sekretarit të Përgjithshëm të Kryqit të Kuq të RSM

Të nderuar qytetarë, vullnetarë, përdorues, miq dhe media, Dëshiroj t’ju drejtohem me disa fjali për t’ju shprehur mirënjohjen...>>


HAPJA E QENDRËS EDUKATIVE PËR TRAJNIM Të Kryq të Kuq të RMV për trajnimin e të rriturve në Shkup

Më lejoni t’ju falënderoj për praninë tuaj në hapjen e sotme të Qendrës Trajnuese Edukative të Kryqit të...>>


Fjalim me rastin e 5 dhjetorit – Dita botërore e vullnetarizimit të Sekretarit gjeneral të Kryqit të Kuq të RMV, d-r Sait Saiti

E nderuara z-nja Elizabeta Gjorgievska Të nderuar përfaqësues të mediave Të nderuar përfaqësues të organizatave komunale të Kryqit...>>


11 Shtatori

E nderuara Z-nja Kejt Meri Bërnz Ambasadore e SHBA-ve në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të nderuara përfaqësues...>>


”SHKUPI PARA DHE PAS TËRMETIT”

Më shumë se gjysmë shekulli më parë, tërmeti katastrofik në Shkup la shumë viktima nën rrënoja, duke qarë...>>


Koncept për krijimin e një sistemi për ofrimin e ndihmës së parë psikologjike dhe mbështetjes psiko-sociale për popullatën

Më jep kënaqësi të veçantë që kam mundësinë t’Ju drejtohem në emër të Kryqit të Kuq në ngjarjen...>>


URIME BAJRAMIN

Të nderuar, Muaji I Ramazanit sipas besimit Islam është periudhë e pastrimt shpirtëror dhe trupor, kohē per Vepra...>>


Fjalim me rastin e 8 Majit – Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe të kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof.d-r. Romel Velev

Të nderuar qytetarë, vullnetarë mediatik, donatorë, partnerë, zonja dhe zotërinj. Është një kënaqësi e madhe për mua t’ju...>>


< kthehu mbrapa