Fjalime

Fjalim me rastin e 5 dhjetorit – Dita botërore e vullnetarizimit të Sekretarit gjeneral të Kryqit të Kuq të RMV, d-r Sait Saiti

E nderuara z-nja Elizabeta Gjorgievska Të nderuar përfaqësues të mediave Të nderuar përfaqësues të organizatave komunale të Kryqit...>>


11 Shtatori

E nderuara Z-nja Kejt Meri Bërnz Ambasadore e SHBA-ve në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të nderuara përfaqësues...>>


”SHKUPI PARA DHE PAS TËRMETIT”

Më shumë se gjysmë shekulli më parë, tërmeti katastrofik në Shkup la shumë viktima nën rrënoja, duke qarë...>>


Koncept për krijimin e një sistemi për ofrimin e ndihmës së parë psikologjike dhe mbështetjes psiko-sociale për popullatën

Më jep kënaqësi të veçantë që kam mundësinë t’Ju drejtohem në emër të Kryqit të Kuq në ngjarjen...>>


URIME BAJRAMIN

Të nderuar, Muaji I Ramazanit sipas besimit Islam është periudhë e pastrimt shpirtëror dhe trupor, kohē per Vepra...>>


Fjalim me rastin e 8 Majit – Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe të kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof.d-r. Romel Velev

Të nderuar qytetarë, vullnetarë mediatik, donatorë, partnerë, zonja dhe zotërinj. Është një kënaqësi e madhe për mua t’ju...>>


Fjalim i Kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof.dr. Romel Velev me rastin e 5 dhjetorit – Dita botërore e vullnetarizimit

I nderuari Kryetar i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski I nderuari Sekretar gjeneral i Kryqit...>>


Të nderuar,

Më lejoni në fillim të shprehi falënderimet deri tek Organizatat komunale të Kryqit të Kuq të qytetit të...>>


Fjalim me rastin e 17 Marsit Dita e themelimit të Kryqit të Kuq të RMV dhe Dita e dhurimit të gjakut në RMV

Të nderuar,   17 marsi është ditë e rëndësishme për Kryqin e kuq, datë kur shënohet ekzistimi jonë,...>>


Të nderuar,

Sot, kur Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut feston ditëlindjen dhe ditën e dhurimit të...>>


Fjalimi i Sekretarit të Përgjithshëm D-r. Sait Saiti

I nderuar Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut zt. Talat Xhaferi Të nderuar deputetë, Të...>>


Fjalimi i Sekretarit të Përgjithshëm D-r. Sait Saiti

E nderuar z-ja Kejt Bërns, Ambasadore e SHBA-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të nderuar përfaqësues të...>>


FJALIMI I VITIT TË RI I SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM, DR. SAIT SAITI

Të nderuar, Ne jemi në fund të një viti të suksesshëm i mbushur me sfida të mëdha dhe...>>


< kthehu mbrapa