Pergatitje dhe veprim gjate katastrofes

Përdorimi i Dronit në një aksion shpëtimi

Në periudhën 09-13.06.2017, në Kresna, Republika e Bullgarisë, është mbajtur një trajnim për shpëtim nga përmbytjet, në të...>>


Trajnimi për shpëtim nga përmbytjet, Qendra e trajnimit Solferino, Strugë 28.05.2017 – 01.06.2017

Pas katastrofave që prekën rajonin e Maqedonisë viteve të fundit, për herë të parë Kryqi i kuq i...>>


Trajnimi për logjistikë, vlerësim të shpejtë dhe distribucioni i ndihmës humanitare f. Bogomilë, Veles 01.06.2017 – 02.06.2017

Në periudhën 01.06.2017 – 02.06.2017 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në bashkëpunim me OKKK Veles, i...>>


Kryqi i kuq shpëtoi dy persona të zhdukur dhe dy të lënduar në Vodno

Qytetarët i joshi moti me diell dhe i ngrohtë për të dalë dhe për të shëtitur, e për...>>


Ndihma humanitare për 461 familje

Kryqi i kuq i Maqedonisë në kuadër të operacionit DREF për t’u përballë me efektet e valës së...>>


Ndihma humanitare për familjet e rrezikuara në Kriva Pallankë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të Operacionit DREF për ballafaqim me pasojat e valës...>>


Ndihma humanitare për familjet e rrezikuara në Strugë

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të Operacionit DREF për ballafaqim me pasojat e valës...>>


Ndihma humanitare për 71 familje të bllokuara nga dëbora

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të Operacionit DREF për ballafaqim me pasojat e valës...>>


Ndihma humanitare për fshatrat e bllokuara nga dëbora

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në kuadër të Operacionit DREF për ballafaqim me pasojat e valës...>>


< kthehu mbrapa