Author Archives for ile

Конвенција по прва помош во Битола

септември 19, 2022 10:09 am Published by Коментарите се исклучени на Конвенција по прва помош во Битола Во организација на Црвениот крст на Република Северна Македонија, во... >>

Светски ден на првата помош

септември 10, 2022 11:13 am Published by Коментарите се исклучени на Светски ден на првата помош Светскиот ден на првата помош се одбележува ширум светот секоја... >>

Црвениот крст на Република Северна Македонија објавува повик за учество на тендер

август 8, 2022 3:40 pm Published by Коментарите се исклучени на Црвениот крст на Република Северна Македонија објавува повик за учество на тендер Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамките на проектот... >>

Црвениот крст на Република Северна Македонија на сите граѓани од исламска вероисповест им го честита празникот Курбан Бајрам.

јули 9, 2022 2:30 pm Published by Коментарите се исклучени на Црвениот крст на Република Северна Македонија на сите граѓани од исламска вероисповест им го честита празникот Курбан Бајрам. Верските празнувања, се можност да се навратиме на вредностите на... >>

Оглас за вработување

јули 6, 2022 10:41 am Published by Коментарите се исклучени на Оглас за вработување Црвениот крст на Република Северна Mакедонија е по потрага по... >>

IV-ти Форум за крводарителство

јули 5, 2022 12:47 pm Published by Коментарите се исклучени на IV-ти Форум за крводарителство По повод 14 јуни – Светскиот ден на крводарителството од... >>

Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување на Психолог/ медицинска сестра

јули 5, 2022 11:59 am Published by Коментарите се исклучени на Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување на Психолог/ медицинска сестра Ангажманот е во рамките на проектот „„Поддршка за инклузивен развој... >>

Одржана конститутивно – изборна седница на Собранието на Црвениот крст на Република Северна Македонија

јули 1, 2022 11:13 am Published by Коментарите се исклучени на Одржана конститутивно – изборна седница на Собранието на Црвениот крст на Република Северна Македонија На 30.06.2022 година во хотел Мериот во Скопје се одржа... >>

Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување

јуни 27, 2022 2:47 pm Published by Коментарите се исклучени на Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување Ангажманот е во рамките на проектот „„Поддршка за инклузивен развој... >>

163 години од битката кај Солферино

јуни 24, 2022 2:04 pm Published by Коментарите се исклучени на 163 години од битката кај Солферино Годинава се навршуваат 163 год. од Битката кај Солферино која... >>