Контакт

Црвен крст на Република Северна Македонија

Адреса:Бул.Кочо Рацин бр 13 1000 –Скопје, Република Северна Македонија

Телефон: 00 389 02 311 43 55

Факс: 00 389 02 323 05 42

E-mаил: mrc@redcross.org.mk

    Вашето име (задолжително)

    Вашата Email адреса (задолжително)

    Предмет

    Вашата Порака (задолжително)