Офицер за заштита на лични податоци

Офицер за заштита на лични податоци во Црвениот крст на РСМ

м-р Љубица Столевска Толовска

Е-маил:         [email protected]

Тел:                +38902 311 4355 лок 129

Црвен крст на Република Северна Македонија
бул. Кочо Рацин 13  Скопје, Република Северна Македонија

< врати се назад