Огласи

ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ!

Црвен крст на Република Северна Македонија е хуманитарна организација која работи на спречување и ублажување на човековото страдање,...>>


ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ

Сакате да работите во пријатна атмосфера, мотивирани и постојано со можност за напредок во кариерата? Искористете ги можностите...>>


ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ!

Сакате да работите во пријатна атмосфера, мотивирани и постојано со можност за напредок во кариерата? Искористете ги можностите...>>


ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ!

Сакате да работите во пријатна атмосфера, мотивирани и постојано со можност за напредок во кариерата? Искористете ги можностите...>>


КОНКУРС

Врз основа на верификација на посебната програма за Негувател/ка за помош и нега на стари лица и лица...>>


Црвениот крст на Република Северна Македонија објавува повик за учество на тендер

Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамките на проектот „Зајакнување на отпорноста на постарите лица и лицата...>>


Повик за ангажирање на медицински консултант

Црвениот крст на Република Северна Mакедонија објавува повик за ангажирање на надворешен медицински експерт за потребите на проектот...>>


Оглас за вработување

Црвениот крст на Република Северна Mакедонија е по потрага по Проектен асистент за проекти поддржани од Австриската Агенција...>>


Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување на Психолог/ медицинска сестра

Ангажманот е во рамките на проектот „„Поддршка за инклузивен развој на услуги за долгорочна грижа во заедниците преку...>>


Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за вработување

Ангажманот е во рамките на проектот „„Поддршка за инклузивен развој на услуги за долгорочна грижа во заедниците преку...>>


Црвен крст на РСМ – Црвен крст на град Скопје објавува: Оглас за хонорарен ангажман

Ангажманот е во рамките на проектот : ,,Развој на деловни услуги за интегрирана грижа и поддршка во ЦКРСМ,,...>>


Барање за ангажирање на консултант/правен субјект за изработка на тренинг пакет и прирачник и оддржување на два циклуси обуки од областа на ПСП и менталното здравје.

Повеќе информации на следниот линк. Заинтересираните страни да се јават на Комисија за набавки на Црвен крст на...>>


К О Н К У Р С

  Врз основа на верификација на посебната програма за Негувател/ка за помош и нега на стари лица и...>>


< врати се назад