Февруари

Дата

Крводарителска акција 

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.02.

Исламски форум на млади

Кичево

10-14

30-40

ТЦ Арабела

02.02.

недела

 

 

 

 

04.02.

ПС Охрид

Охрид

10-13

20

04.02.

Граѓанство Конче

Радовиш

10-14

20-25

Општина Конче

04.02.

Комисии за прекршоци на СВР и увидна полиција

К.Вода

11-15

15

05.02.

ПСК Димитар Илиевски Мурато

Битола

11-15

15-20

05.02.

Граѓанство

Тетово

09-19

20

СТМ Тетово

06.02.

ПС Велес

Велес

10-14

20-25

06.02.

Центар за обука на кадри на МВР

Г.Баба

08.30-16

160-180

Идризово

06.02.

ПС Делчево + Граѓанство

Делчево

08.30-10.30

11.00-14.30

20

40

ПС Делчево

Црвен крст Делчево

06.02.

Рибарско друштво МАК-ДАМ

Куманово

10-15

60-70

Центар за култура

07.02.

АД Тиквеш

Кавадарци

10-14

20-25

07.02.

РЕК Термо

Битола

08-13

50-60

08.02.

сабота

09.02.

недела

 

 

 

 

10.02.

АД Макпетрол

Центар

08-14

40-50

10.02.

ЈП Комунална хигиена

Центар

08-14

50-60

11.02.

Центар за обука на кадри на МВР

Г.Баба

08.30-16

160-180

Идризово

11.02.

ПС Крива Паланка + Гранична полиција

Кр.Паланка

10-15

25-30

Гранична полиција – Крива Паланка

12.02.

ПС Струмица

Струмица

09-13

20

12.02.

Граѓанство + СОУ Гоце Делчев

Валандово

09-14

30-35

Дом на култура

12.02.

Здружение на граѓани (ВМРО)

Прилеп

09-14

20-25

ОК на ВМРО-ДПМНЕ

13.02.

Граѓанство Росоман

Кавадарци

10-14

20

Општина Росоман

13.02.

СИСТИНА

Карпош

08.30-16

120

14.02.

Црква Света Петка

К.Вода

10-14

20-25

Празник Св. Трифун

14.02.

АД Пивара

Г.Баба

10-14

25-30

Не е потврдена

15.02.

сабота

16.02.

недела

 

 

 

 

17.02.

Граѓанство

Берово

09.30-15

30-40

ПС Берово

17.02.

Народна банка

Центар

09-13

20-30

18.02.

ПС Струга

Струга

10-13

15-20

18.02.

Граѓанство

Радовиш

09.30-14

30-35

Црвен крст Радовиш

19.02.

Граѓанство Ростуше-Маврово

Гостивар

10-14

20-30

Гимназија во Ростуше

19.02.

Влеча на возови

К.Вода

12-15

20-25

19.02.

АРМ Куманово

Куманово

09-14

60-70

Касарна Боро Менков

19.02.

Граѓанство

Пробиштип

09-14

30-40

Црвен крст Пробиштип

19.02.

Граѓанство Ново Село

Струмица

09-14

20-25

Општина Ново Село

19.02.

Граѓанство Кривогаштани

Прилеп

09-13

20-30

Општина Кривогаштани

20.02.

ПС Куманово

Куманово

09-15

50-60

20.02.

АРМ Тетово

Тетово

09-14

60

Касарна Кузман Ј. Питу

20.02.

КУД Таше Милошевски

Ресен

09.30-13.30

25- 30

20.02.

СУГС Илија Николовски Луј

Центар

09-12

20

21.02.

Сојуз на извидници

Центар

13-18

40-60

Центар за дарување на крв

21.02.

Граѓанство + извидници

Кичево

10-14

20-25

Црвен крст Кичево

21.02.

РЕК Рудник

Битола

08-13

40-50

21.02.

Граѓанство

Д.Хисар

08.30-12

30-40

Психијатриска болница

22.02.

сабота

23.02.

недела

 

 

 

 

< врати се назад