април 18, 2020

1 година без нашиот претседател Др. Милчо Трајков

На денешен ден се навршува една година од смртта на нашиот претседател, хуманист Др. Милчо Трајков. Др. Трајков прерано го напуштивте овој свет, но никогаш нема да Ве заборавивме.
ВЕЧНА СЛАВА.

< врати се назад