април 25, 2019

ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ ВЕРСКИ ПРАЗНИК ВЕЛИГДЕН НА СИТЕ ХРИСТИЈАНСКИ ВЕРНИЦИ ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ.

< врати се назад