април 22, 2020

22 Април – Меѓународен ден на планетата

Целта на одбележувањето на „Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност кај нејзините жители за зачувување на животната средина.
Да го прославиме овој ден преку позитивното гледиште на моменталната ситуација.

< врати се назад