мај 2, 2013

АПЕЛ

Црвениот крст на РМ во соработка со Град Скопје објавува

АПЕЛ
за помош на настраданите семејства (6 семејства ) во пожарот во населбата Сингелиќ , кои останаа без кров над глава и во моментов се сместени во свои блиски семејства и во пунктот на Црвениот крст.
Сите хумани граѓани и компании своите донации можат да ги уплатат на жиро сметката на Фондот за солидарност:
300000001327966
ДБ 4030984271620 АД Комерцијална банка со намена помош за опожарени семејства.
100 денари можат да се донираат и со повик на телефонските броеви : 070 /075/077 143 400
Донациите можат да се уплатуваат најдоцна до 15.01.2012

< врати се назад