Активности – Дисеминација

„ЛЕТЕН КАМПУС 2013“

Во периодот од 12-21.06.2013 година во организација на Министерството за одбрана, односно   Воената  академија „Генерал Михаило Апостолски“  во...>>


< врати се назад