мај 5, 2024

Честит Велигден

Црвен крст на Република Северна Македонија на сите верници од христијанска вероисповед во Република Северна Македонија им го честита големиот христијански празник – Велигден и им посакува мигови на радост, спокој и љубов во секој дом. 

 

< врати се назад