август 8, 2022

Црвениот крст на Република Северна Македонија објавува повик за учество на тендер

Црвениот крст на Република Северна Македонија во рамките на проектот „Зајакнување на отпорноста на постарите лица и лицата со попреченост за време на КОВИД-19 и идни катастрофи“,координиран од Црвениот крст на Србија и поддржан од Европската Унија, Австриската агенција за развој и Австрискиот Црвен крст,  објавува покана за учество на тендер за поддршка на мали проекти за зголемување на социјалната вклученост на старите лица и лицата со попреченост во заедницата.

Прилог: Документи за учество на тендер.

Анекс Ф – Покана за тендер МК

Анекс А- Форма за апликација МК.

SOPs_sub-granting-MК

Aнекс Б – Буџет MК

< врати се назад