јуни 14, 2022

Дистрибуција на хуманитарната помошта во Харкив

Хуманитарната помошта која беше испратена до погоденото население од воените судири во Украина денес се дистрибуира во Харкив на североистокот, вториот по големина град во Украина.

< врати се назад