Стратегии

 

ПОСТЕРИ И БРОШУРИ

 

Брошури

 

Постери
Помислете и на нас – 2010
За достоинствена старост
Направи хуман гест доброволно дарувај крв
Дали знаете како да се заштитите при високи температури
Помислете на нас
Лице во лице со малигните заболувања
И малата помош е голема
Климатските промени – Предизвик но и обврска
One Love
Симбол за почит
Универзална помош со волонтирање
< врати се назад