февруари 23, 2022

Втора регионална средба со секретари за процес ТРАНСФОРМАЦИЈА 28

Продолжуваме во втората регионална средба од процесот Трансформација 28, овој пат со претставници од општинските организации на Црвен крст Кичево, Ресен, Дебар, Демир Хисар, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Битола, Крушево и Охрид.

Процесот на трансформација е дефиниран од локалните потреби на нашите организации но и заедниците во кои тие делуваат. Како Национално друштво се трудиме секогаш да дадеме навремен и соодветен одговор на потребите на општеството и нашите целни групи. Токму ваквиот процес го гледаме како голем исчекор во нашето делување при остварување на визијата и мисијата на организацијата.

< врати се назад