февруари 12, 2021

Почитувани,

 

Согласно најавата за студен бран во наредната недела, би било добро на социјалните мрежи да се споделат едукативните материјали на ЦКРСМ за превенција.

https://www.youtube.com/watch?v=LJcnBNSxqOA – видео на албански јазик

https://www.youtube.com/watch?v=U0HZgKmyvIE – видео на македонски јазик

 

Флаер – заеднички материјали со Министерство за здравство и Институт за јавно здравје

 

  1. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/flaer-soveti-studeno-vreme.pdf
  2. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/flaer-za-maticni-lekari-mak.pdf
  3. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/flaer-za-posiroka-javnost-mak.pdf
  4. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/flaer-za-rabotnici-mak.pdf
  5. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/Flaeri-za-maticni-lekari-albanski.pdf
  6. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/Flaeri-za-opsta-populacija-albanski.pdf
  7. http://iph.mk/wp-content/uploads/2017/01/Flaeri-za-rabotnici-albanski.pdf
< врати се назад