август 26, 2015

‪#‎RedCross доктор Магдалена Јакимовска мери крвен притисок во близина на железничката станица во ‪#‎Gevgelija, на југот на Република Македонија на границата со Грција. Илјадници ја преминуваат границата на рутата низ Западниот Балкан, многумина бегајќи од конфликти и прогонување. Црвениот крст обезбедува храна, вода и други најпотребни средства за 3000 лица дневно. Повеќе слики на: https://flic.kr/s/aHskf2oZ4z ‪#‎ProtectHumanity

3213123

< врати се назад