септември 19, 2015

“Јас сум единствениот доктор во тимот. Во просек имаме 2-300 интервенции на ден. Во некои од нив спасуваме животи. Во другите едноставно им го ослеснуваме продолжувањето на нивното патешествие.”Слушнете го искуството на ‪#‎RedCross доктор Сузана Георгиевска, која им помага на ранливите ‪#‎migrants кои се движат низ Република Македонија. ‪#‎ProtectHumanity bit.ly/ProtectHumanity

< врати се назад