ноември 3, 2015

6-от ПАРТНЕРСКИ СОСТАНОК

Црвениот крст на Рeпублика Македонија го организира 6-от Партнерски состанок во Скопски саем (дипломатик сала) на 04.11.2015 година во 11:00 часот.

Партнерскиот состанок се организира со цел да се поттикне соработката помеѓу Црвениот крст на Рeпублика Македонија и партнерските организации за да се воспостават одржливи парнерства и да се обезбеди проектна поддршка за општествено социјални програми за подобрување на квалитетот на животот на ранливите категори во заедницата.

Партнерскиот состанок ќе го отвори генералниот секретар на Црвениот крст на Рeпублика Македонија г-дин Саит Саити и министерот за економија г-дин Беким Незири.

< врати се назад