март 16, 2022

Барање за ангажирање на консултант/правен субјект за изработка на тренинг пакет и прирачник и оддржување на два циклуси обуки од областа на ПСП и менталното здравје.

Повеќе информации на следниот линк.

Заинтересираните страни да се јават на Комисија за набавки на Црвен крст на Република Северна Македонија на следниот маил komisijazanabavki@redcross.org.mk

< врати се назад